PANDORA MOTO EU

Το σύστημα συναγερμού Pandora MOTO EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή.

Περιγραφή

Το σύστημα συναγερμού Pandora MOTO EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και ο χειρισμός της γίνεται από ομορφο και σύγχρονο αμφίδρομης επικοινωνίας χειριστήριο, εξοπλισμένο με OLED οθόνη, ειδικά κατασκευασμένη ώστε να διαβάζετε τις πληροφορίες ακόμα και στο άμεσο φως του ήλιου επιτρέποντά σας να ελέγχετε πλήρως το σύστημα και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από αυτό.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Pandora MOTO EU είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας απο τη μπαταρία και πραγματοποιείται σε 3 καταστάσεις. Κατάσταση “πλήρους λειτουργίας”, το σύστημα καταναλώνει περίπου 6 mA, μετά από μερικές ώρες (ρυθμιζόμενος χρόνος ανα ώρα, αναλόγως χρήσης), το σύστημα μπαίνει σε κατάσταση “μέσης κατανάλωσης” (μέχρι 4 mA) και στη συνέχεια (ρυθμιζόμενος χρόνος ανα μέρα, αναλόγως χρήσης) στη κατάσταση “μέγιστης οικονομίας” (μέχρι 2 mA).
Όλες οι ζώνες προστασίας παραμένουν ενεργές, έτοιμες να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε διέγερση, ακόμα και σε κατάσταση “μέγιστης οικονομίας”.

Η χρήση αλγόριθμων για την εξοικονόμηση ενέργειας επιτρέπει στα μηχανοκίνητα οχήματα με μπαταρίες χωρητικότητας περίπου 12 Amp/h να παραμείνουν υπό προστασία μέχρι και τρεις μήνες χωρίς να φορτιστεί η μπαταρία! Με μια χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 30 Amp/h, εγκατεστημένη σε σύγχρονα ATV, η περίοδος προστασίας μπορεί να φτάσει μέχρι και ένα έτος. 
Για λόγους σύγκρισης, τα περισσότερα από τα μοντέλα συναγερμών μοτοσικλετών που κυκλοφορούν στην αγορά, αποφορτίζουν την μπαταρία σε μια ή δύο βδομάδες.

Η βασική μονάδα συναγερμού Pandora Moto έχει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία λιθίου έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει τη μετάδοση του σήματος του συναγερμού για αρκετές ώρες μετά την αποσύνδεση της κύριας μπαταρίας. 
Χάρις στην εφεδρική μπαταρία, επιτυγχάνεται η άμεση ενημέρωση του ιδιοκτήτη τη στιγμή που απενεργοποιείται η κύρια μπαταρία και όχι μετά την επανασυνδεσή της. Επίσης η σειρήνα θα απενεργοποιηθεί ταυτόχρονα, προετοιμάζοντας μια «έκπληξη» για τον κλέφτη με τη μορφή μιας κρυφής ειδοποίησης προς τον ιδιοκτήτη. Η ακτίνα ενημέρωσης είναι αρκετές εκατοντάδες μέτρα.

Το πλήρες σύστημα περιλαμβάνει την αδιάβροχη πιεζοηλεκτρική σειρήνα, Pandora PS-330, ειδικά σχεδιασμένη από τους μηχανικούς μας για χρήση σε μηχανοκίνητα οχήματα. Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και η πολύ υψηλή ηχητική πίεση, την καθιστούν ίσως την πιο τέλεια πιεζοηλεκτρική σειρήνα που υπάρχει στην αγορά για την Ασφάλεια Μηχανής. 

Το Pandora Moto EU είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη προστασία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ζώνες προστασίας

Με το Pandora MOTO EU μπορείτε να προστατέψετε τις παρακάτω ανεξάρτητες ζώνες, λαμβάνοντας τις αντίστοιχες ενημερώσεις στο τηλεχειριστήριο.

 • Ανύψωσης / κλίσης
 • Μετακίνησης
 • Κραδασμού (προειδοποιήσεις)
 • Κραδασμού (συναγερμός)
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα
 • Ενεργοποίηση Ανάφλεξης
 • Κάθισμα αναβάτη
 • Κρίσιμη πτώση τάσης μπαταρίας
 • Μπαγκαζιέρα
 • Πλαϊνές βαλίτσες
 • 2ζωνο ογκομετρικό (πρόσθετο)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Built-in Backup Battery

Η κεντρική μονάδα του Pandora SMART MOTO διαθέτει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία, η οποία θα επιτρέψει στο συναγερμό να παραμένει σε επαφή μετά την κακόβουλη απενεργοποίηση της μπαταρίας, αναφέροντας αμέσως αυτό το συμβάν στον ιδιοκτήτη του.

Interactive Dynamic Code

Πρωτόκολλο επικοινωνίας που εξασφαλίζει την αδυναμία αντιγραφής του κωδικού επικοινωνίας.

Multichannel RFM @868 MHz

Εξασφαλίζει την αξιοπιστία του συστήματος επικοινωνίας, τον μόνιμο έλεγχο σύνδεσης, την έγκαιρη παράδοση ειδοποιήσεων, την άνετη λειτουργία διαχείρισης.

Cortex-M4 Processor

Ο σύγχρονος επεξεργαστής υψηλής απόδοσης με πυρήνα Cortex-M4, επιτρέπει τη χρήση των πιο σύγχρονων και λειτουργικών αλγορίθμων για τα συστήματα ασφαλείας.

Αμφίδρομο τηλεχειριστήριο

Όμορφο και σύγχρονο αμφίδρομης επικοινωνίας χειριστήριο εξοπλισμένο με OLED οθόνη ειδικά κατασκευασμένη ώστε να διαβάζετε τις πληροφορίες ακόμα και στο άμεσο φως του ήλιου. Δυνατότητα απεικόνισης των σημαντικότερων πληροφοριών όπως: Ένδειξη όπλισης/αφόπλισης, ζώνη παραβίασης, ώρα, τάσης μπαταρίας, εξωτερική θερμοκρασία, στάθμη μπαταρίας χειριστηρίου. Επίσης πάρεχει την εύκολη ρύθμιση των αισθητήρων.

High Energy Efficiency

Οι σύγχρονοι 32-bit επεξεργαστές ARM διαθέτουν ευφυείς αλγόριθμους για χαμηλότερη  κατανάλωσης ενέργειας έως 2 mA.

Built-in Mini-USB port

Σας επιτρέπει να συνδέσετε το σύστημα σε έναν υπολογιστή για ενημερώσεις και ρυθμίσεις λογισμικού.

Συμβατό με Pandora Alarm Studio

Διατίθεται η δυνατότητα ρύθμισης και παραμετροποίησης του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες, μέσω υπολογιστή.

*Η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του προϊόντος γίνεται μόνο από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών.