PANDORA SMART MOTO

“Είναι γνωστό ότι οι μηχανές είναι πολύ πιο εύκολος στόχος κλοπής από τα αυτοκίνητα, γι’ αυτό κι απαιτούν υψηλά επίπεδα προστασίας.”

Περιγραφή

Το Pandora SΜΑRΤ ΜΟΤΟ είναι ένα αντικλεπτικό διαιρούμενο σύστημα συναγερμού, που αποτελείται απο τη βασική μονάδα η οποία περιλαμβάνει, δέκτη εντοπισμού θέσης 58 δορυφόρων GPS (31) / GLONASS (27), σύγχρονο GPRS / GSM-modem, interface Bluetooth 4.2νέας γενιάς, Backup εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης και την αδιάβροχη χαμηλής κατανάλωσης σειρήνα PS-330, ειδικά κατασκευασμένο για εγκατάσταση σε μοτοσυκλέτες, ATVs, jet-ski, snowmobile οχήματα καθώς και σε φουσκωτά ή πολυεστερικά σκάφη θαλάσσης.
Η Pandora Online για Android / Pandora Pro για iPhone εφαρμογή επιτρέπει την πλήρη διαχείριση του συστήματος καθώς και τον εντοπισμό του οχήματος, σε πραγματικό χρόνο, από το κινητό σας ή και απο τη σελίδα της Pandora στο internet pandora-on.com 
Επιπλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση απο το συναγερμό για οποιαδήποτε παραβίαση, τον έλεγχο των γεωγραφικών ορίων (Geofences) που θα κινείται το όχημα σας καθώς και όλο το ιστορικό χρήσης του συναγερμού.

Με τη κατανάλωση ενέργειας να είναι μόλις λίγα μιλιαμπέρ (mA) σε κατάσταση “ενεργοποίησης”, ειδικός αλγόριθμος ελέγχει τη ζωή της κύριας μπαταρίας και όταν αυτή αρχίζει να εξαντλείται, μεταβαίνει σε λειτουργία “off power” που για αρκετό χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με την ενσωματωμένη μπαταρία, παρέχει αποτελεσματική προστασία για αρκετούς μήνες.

Anti-Jammer λειτουργία: Το Pandora Smart MOTO διαθέτει μια επιπλέον ασπίδα προστασίας για την απόλυτη ασφάλεια του οχήματος σας. Όταν η λειτουργία “Active Protection” είναι ενεργοποιημένη, το σύστημα συναγερμού της Pandora βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους internet servers της εταιρίας, με σκοπό τον έλεγχο των σημάτων GSM/GPS σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, ακόμη κι αν οι επίδοξοι κλέφτες προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό για το μπλοκάρισμα του σήματος GSM ή GPS, με jammer devices, κόβοντας κάθε επικοινωνία ειδοποίησης, οι SERVER της Pandora το αναγνωρίζουν και ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη μέσω Push-μηνυμάτων ειδοποίησης και E-mail.

Η παρουσία της διασύνδεσης Bluetooth 4.2 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους πρόσθετους ασύρματους αισθητήρες DMS-100BT για την προστασία του γκαράζ ή των βαλιτσών καθώς και του ασύρματου ρελέ BTR-101 για την απόλυτη αντικλεπτική προστασία ακόμα και αν οι κλέφτες βρούν και ξηλώσουν τη βασική μονάδα συναγερμού.

Ζώνες Προστασίας

Με το Pandora SMART MOTO μπορείτε να προστατέψετε τις παρακάτω ανεξάρτητες ζώνες, λαμβάνοντας τις αντίστοιχες ενημερώσεις στο/α κινητό/ά σας ή στη σελίδα της Pandora στο internet:

 • Ανύψωσης / κλίσης
 • Μετακίνησης
 • Κραδασμού (προειδοποιήσεις)
 • Κραδασμού (συναγερμός)
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα
 • Πτώση μηχανής σε ατύχημα
 • Ενεργοποίηση Ανάφλεξης
 • Κάθισμα αναβάτη
 • Κρίσιμη πτώση τάσης μπαταρίας
 • Μπαγκαζιέρα
 • Πλαϊνές βαλίτσες
 • 2ζωνο ογκομετρικό (πρόσθετο)

*Η τοποθέτηση γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο κατάστημα

* Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε Ασύρματο RF relay μπλοκαρίσματος BTR-101 ή/και Digital Microwave sensor VS-22d.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαχείριση μέσω τηλεφώνου

Διαχειριστείτε το συναγερμό σας από APP εφαρμογή στο τηλέφωνο σας ή απο οποιοδήποτε άλλο κινητό ή σταθερό τηλέφωνο μέσω DTMF εντολών όπως: >> Mπλοκαρίσματος κινητήρα >> Oγκομετρικού αισθ. ON/OFF >> Λειτουργία συνεργείου 
>> Κατάστασης ρυμούκλησης
>> Bluetooth Tags ON/OFF

GSM and GPS/GLONASS integration

Δεν υπάρχει περιορισμός στην απόσταση μεταξύ εσάς και της μηχανής σας. Λάβετε άμεσα στο κινητό σας τηλέφωνο, μέσω του δικτύου GSM, όλες τις ειδοποιήσεις ύπαρξης χτυπήματος, κίνησης ή ανύψωσης της μηχανής σας. Με το ενσωματωμένο σύστημα εντοπισμού μπορείτε να λάβετε το στίγμα θέσης της μηχανής σας στο κινητό σας όποτε εσείς το ζητήσετε ή να ενεργοποιήσετε την καταγράφη πορείας.

Όπλιση/Αφόπλιση με λειτουργία Hands Free

Δεν απαιτεί χρήση τηλεχειριστηρίου για την όπλιση και την αφόπλιση του συναγερμού της μηχανής σας. Αρκεί να έχετε επάνω σας το immobilizer tag και όταν πλησιάσετε ή απομακρυνθείτε από την μηχανή σας, το σύστημα της Pandora θα αφοπλίσει ή θα οπλίσει αντίστοιχα την αντικλεπτική προστασία της μηχανής σας αυτόματα.

Interactive Dynamic Code

Πρωτόκολλο επικοινωνίας που εξασφαλίζει την αδυναμία αντιγραφής του κωδικού επικοινωνίας.

High Energy Efficiency

Οι σύγχρονοι 32-bit επεξεργαστές ARM διαθέτουν ευφυείς αλγόριθμους για χαμηλότερη  κατανάλωσης ενέργειας έως 2 mA.

Πλήρης Προστασία

Anti-Jammer mode: H λειτουργία “Active Protection” προσφέρει διαρκή επικοινωνία με τους internet servers της εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των σημάτων GSM/GPS σε πραγματικό χρόνο.
Immobilizer mode:
 Η λειτουργία immobilizer αποτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς την παρουσία του Tag.
Anti-hijack mode: Η λειτουργία AntiHiJack αποτρέπει την προσπάθεια αρπαγής της μηχανής με την βία, ακόμα κι όταν ο κινητήρας είναι εν λειτουργία
Accelerator digital sensor:Ενσωματωμένος ψηφιακός αισθητήρας επιτάχυνσης για την αναγνώριση κίνησης και κραδασμού.
Ασύρματη προστασία: Η ασύρματη τεχνολογία δίνει την ελευθερία τοποθέτησης πρόσθετων αισθητήρων ή BT ρελέ, σε οποιοδήποτε σημείο και όσο πιο κρυμμένα γίνεται.

Built-in Backup Battery

Η κεντρική μονάδα του Pandora SMART MOTO διαθέτει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία, η οποία θα επιτρέψει στο συναγερμό να παραμένει σε επαφή μετά την κακόβουλη απενεργοποίηση της μπαταρίας, αναφέροντας αμέσως αυτό το συμβάν στον ιδιοκτήτη του.

Built-in Mini-USB port

Σας επιτρέπει να συνδέσετε το σύστημα σε έναν υπολογιστή για ενημερώσεις και ρυθμίσεις λογισμικού.

Συμβατό με Pandora Alarm Studio

Διατίθεται η δυνατότητα ρύθμισης και παραμετροποίησης του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες, μέσω υπολογιστή.

GeoLock – Κλείδωμα γεωγραφικής θέσης

Κάθε φορά που οπλίζετε τον συναγερμό, η κεντρική μονάδα του συστήματος απομνημονεύει την ακριβή θέση GPS και ελέγχει συνεχώς για αλλαγή συντεταγμένων. Εάν η τοποθεσία αλλάξει περισσότερο από μερικές δεκάδες μέτρα, ο συναγερμός θα ενεργοποιήσει τη σειρήνα ή τη κόρνα, θα στείλει ειδοποίηση στον ιδιοκτήτη και θα ενεργοποιήσει την παρακολούθηση στίγματος σε πραγματικό χρόνο (GPS tracking).

*Η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του προϊόντος γίνεται μόνο από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών.