Σε κυκλοφορία η νέα ασύρματη αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα Pandora PS-332BT με Bluetooth

H Pandora αναβαθμίζει την αντικλεπτική προστασία εξελίσσοντας την τεχνολογία των σειρήνων της και κυκλοφορεί στην αγορά νέο μοντέλο με εξειδικευμένες λειτουργίες που συνδέεται με τον κεντρικό συναγερμό ασύρματα, μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.

Διατηρώντας το μικρό μέγεθος, την ανθεκτική και αδιάβροχη κατασκευή και τον εκκωφαντικό ήχο των >120dB, προσθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth καταργώντας τα καλώδια. Έτσι η σειρήνα «κουμπώνεο» σε κάθε σύστημα Pandora που διαθέτει πρωτόκολλο επικοινωνίας Bluetooth και συνδέονται με αυτό «ασύρματα» μέσω Bluetooth.

H νέα πιεζοηλεκτρική σειρήνα της Pandora είναι μία έξυπνη αυτόνομη σειρήνα με εφεδρική μπαταρία που «κουμπώνει» σε κάθε σύστημα συναγερμού Pandora με Bluetooth, ενισχύοντας την ασφάλεια και τον έλεγχο της μηχανής σας ενώ παράλληλα η εγκατάσταση της είναι απλή και γρήγορη.
Είναι σχεδιασμένη βάση των πιο αυστηρών προτύπων για αυτόνομες σειρήνες με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος της εργοστασιακής μπαταρίας και επιπλέον εφεδρική μπαταρία λιθίου.
Είναι αδύνατο να παρακαμφθεί ακόμη και από τον πιο εξελιγμένο ληστή.

Η σειρήνα PS-332 BT προσθέτει στο υπάρχων σύστημα Pandora που έχετε, ένα επιπλέον πενταπλό τείχος προστασίας που είναι αδύνατο να παραβιαστεί:

  1. Είναι ξεχωριστή και αυτόνομη από την κεντρική μονάδα συναγερμού με την οποία συνδέεται «ασύρματα» μέσω Bluetooth.
  2. Το μικρό της μέγεθος, το αδιάβροχο περίβλημα και η αντοχή στην θερμοκρασία σας επιτρέπουν να την κρύψετε στα πιο δύσκολα μέρη της μηχανής.
  3. Παράγει υψηλής συχνότητας ήχο 120dB χωρίς να είναι ογκώδης. Παρόλο το μικρό της μέγεθος είναι μια εκκωφαντική σειρήνα που παράγει ήχο ίδιας έντασης με μία ζωντανή ροκ συναυλία (αντίστοιχων συχνοτήτων).
  4. Αν ο ληστής την εντοπίσει και προσπαθήσει να της κόψει το καλώδιο τροφοδοσίας, διαθέτει εφεδρική μπαταρία λιθίου και θα ενεργοποιηθεί αμέσως παράγοντας υψηλής έντασης ήχο.
  5. Αν την ώρα του πανικού (ενεργοποίηση είτε από παραβίαση, είτε επειδή εντοπίστηκε και κόπηκε το καλώδιο τροφοδοσίας) ο ληστής παρολαυτά θελήσει να την ξεφορτωθεί, η Pandora PS-332BT είναι καλά βιδωμένη στο πιο δυσπρόσιτο σημείο και ο εκκωφαντικός της ήχος θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την όποια προσπάθεια να την ξεφορτωθεί. Ταυτόχρονα ο διαπεραστικός της ήχος της θα έχει «τραβήξει» την προσοχή όλων.

Η τοποθέτηση της είναι εύκολη και απλή. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος της μηχανής. Είναι ανθεκτική στο νερό, τις ακραίες συνθήκες και υψηλής αντοχής.

Μοναδικά πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά της σειρήνας PS-332BT:

Αυτόνομη σειρήνα συναγερμού χωρίς καλωδίωση. Η εκκωφαντική σειρήνα PS-332BT μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην μοτοσυκλέτα αφού συνδέεται με το κεντρικό σύστημα συναγερμού μέσω σύνδεσης Bluetooth (χωρίς καλώδια).  H σειρήνα PS-332BT διαθέτει δικά της καλώδια για σύνδεση και τροφοδοσία από την μπαταρία της μηχανής.

Χαμηλή Κατανάλωση μικρότερη από 1mA:  Έχει ελάχιστη κατανάλωση και είναι κατασκευασμένη βάση των προτύπων παραγωγής αυτόνομων σειρήνων.

Εφεδρική Μπαταρίας Λιθίου: Διαθέτει εφεδρική αυτοτροφοδοτούμενη μπαταρία λιθίου, που ενεργοποιείται αυτόματα όταν σταματήσει η τροφοδοσία από την μπαταρία (πχ κοπή καλωδίων τροφοδοσίας )

Έξυπνη Φόρτιση Εφεδρικής Μπαταρίας: Η εφεδρική μπαταρία λιθίου φορτίζει μόνο όταν η μηχανή της μοτοσικλέτας είναι σε λειτουργία.

Συμβατή με όλα τα συστήματα συναγερμού Pandora με BT:  Η σειρήνα ΒΤ Pandora είναι μια επέκταση για συστήματα συναγερμού Pandora και συνδέεται με αυτά μέσω Bluetooth.

Λειτουργία BluetoothΗ Pandora πρώτη καταργεί τα καλώδια, η σειρήνα επικοινωνεί με τον κεντρικό συναγερμό Pandora μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.

Υψηλής συχνότητας Ήχος >120dB: Δυνατός διαπεραστικός ήχος >120 dB που παράγεται από την μικροσκοπική μονάδα χωρίς επιπλέον συσκευές ή ειδικά ηχεία. (120 dB είναι ήχος έντασης ίδιας με αυτή μιας Live ροκ συναυλίας)

Αδιάβροχη: Είναι αδιάβροχη, διαθέτει μικρό μέγεθος και τοποθετείται εύκολα στον χώρο της μηχανής ή σε άλλο εκτεθειμένο σε αντίξοες συνθήκες μέρος.

Ανθεκτική: Η εξολοκλήρου παραγωγή της στο εργοστάσιο της Pandora στην Ρωσία βάση των αυστηρότερων προτύπων εγγυάται την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Πιστοποιήσεις Υψηλών Προδιαγραφών: Τα συστήματα Pandora είναι τα μόνα  Ρωσικά συστήματα με υψηλών προδιαγραφών πιστοποιήσεις. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της Pandora στη Ρωσία με τις ίδιες προδιαγραφές IATF ISO 16949-2016, που κατασκευάζονται οι εργοστασιακοί εγκέφαλοι των αυτοκινήτων και πληρούν τις προδιαγραφές Ε-MARK (πιστοποιητικό συμβατότητας με τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους του αυτοκινήτου).