Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα – Πόρτα) για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 600+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

 Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier (ΕΛΤΑ courier). Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, λαμβάνετε ενημερωτικό sms ή αντίστοιχα e-mail, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

 Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός λεκανοπεδίου της Αττικής μόνο)

 Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών. Απαραίτητες προϋποθέσεις:

 α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.

 β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.

 γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα των ΕΛΤΑ courier

 Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας

 Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 10:00 – 18:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00 από το κατάστημά μας στο Περιστέρι, Αρκαδίας 11.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00 (με έξτρα χρέωση 6€)

Έξοδα αποστολής

  1. Για αγορές προϊόντων με βάρος έως δυο κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€.
  2. Για αγορές προϊόντων με βάρος έως πέντε κιλά τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 6.50-8.50€.
  3. Για αγορές προϊόντων με βάρος από πέντε κιλά και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι 12.50€.

Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα υψηλού βάρους για τα οποία το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, για τα οποία θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:
θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.