Το ironhorses.gr σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές.
 
Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

  • Παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

  • Τηλεφωνικές παραγγελίες

Μπορείτε να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 210-5311680 | 210-5311688 | 6944340017, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 (εκτός αργιών) & Σάββατο 10:00-14:00. Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε αναφέροντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν:

  1. με αντικαταβολή,
  2. με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδειχθεί κατά την τηλεφωνική επικοινωνία,
  • Παραγγελίες σε καταστήματα

        Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας που βρίσκεται Αρκαδίας 11 στο Περιστέρι. Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.